Jobs

A-Y Boekhouder

Solliciteer hier

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van de aankoopfacturen en je behandelt de inkomende rappels van onze leveranciers: je gaat na waarom er nog niet betaald is en communiceert met de leverancier hierover. Je verzorgt de masterdata van nieuwe klanten en leveranciers in SAP en je zorgt ervoor dat de maandelijkse aangiftes voor BTW, Intrastat en Prodcom tijdig en correct worden ingediend. Tijdens de maandafsluit bereken en boek je de “Te ontvangen facturen”. Het inboeken van de kasverrichtingen, de loon boekingen en het voorbereiden van leveranciersbetalingen behoren ook tot jouw takenpakket. Je werkt voltijds en een goede kennis van de Franse taal is een plus!

 

Profiel

  • Je hebt een Bachelor diploma (Accountancy-Fiscaliteit of Office Management mits boekhoudkundige ervaring) of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je bent correct en nauwkeurig met cijfers en kijkt kritisch naar je eigen werk
  • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
  • Je kan zelfstandig en flexibel werken en je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin
  • Je hebt een goede kennis van Word en Excel; ervaring met SAP is een pluspunt!
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en je hebt bij voorkeur ook een goede basiskennis van het Frans.

 

Aanbod

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, groeipotentieel, diversiteit binnen de functie en een ruime mate aan zelfstandigheid. En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren! Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen!

 

Interesse?

 

Je kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld. Solliciteer hier online.  Veel succes!

Solliciteer hier

Waarom kiezen voor Manna?

Uitdaging
Leuke sfeer
Autonomie
Sterke groei