Magazijnier-Heftruckhauffeur Wijnegem

Solliciteer hier

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker bij Manna Foods te Wijnegem krijg je een zeer gevarieerd takenpakket met meerdere verantwoordelijkheden.

Enerzijds behandel je de inkomende leveringen : Je zorgt voor het lossen, controleren en stockeren van de goederen. Dit kunnen leveringen zijn van externe leveranciers, zoals verpakkingsmaterialen of grondstoffen, maar eveneens interne leveringen vanuit onze eigen productie te Schoten.

Anderzijds zorg je voor de uitgaande leveringen : Op basis van dagelijkse picklijsten verzamel je de producten, en maakt ze klaar voor verzending : inpakken, zorgen voor juiste stapelingen, leveringen voorzien van juiste documenten en etiketten. Je kijkt erop toe dat de goederen op een correcte manier in vrachtwagens en containers geladen worden. Het gaat hier zowel over leveringen aan onze klanten, als over interne leveringen aan onze productiesite.

Zowel voor inkomende als uitgaande goederen werk je met een heftruck of elektrische transpalet.

Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor kwaliteit en veiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bij deze job komt heel wat handenarbeid kijken, je bent collegiaal ingesteld en je bent bereid om in ploegen te werken (dag – vroege – late – nacht).

Profiel

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruck attest.
  • Je hebt ervaring in een magazijnomgeving.
  • Ervaring met RF-scanning is een pluspunt.
  • Je bent een zelfstandige werker met zin voor orde, netheid, veiligheid en kwaliteit
  • Je bent iemand die er voldoening uit haalt om de geplande doelstellingen te behalen
  • Je houdt van werken in een team met zin voor collegialiteit
  • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan vlot en duidelijk communiceren

 

Aanbod

Bij Manna Foods kom je terecht in een bedrijf waar ondernemingszin, openheid, fun, klantgerichtheid, kwaliteit en efficiëntie de key-waarden zijn. Naast een voortdurende coaching bieden wij een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen!

 

Solliciteer hier

Waarom kiezen voor Manna?

Uitdaging
Leuke sfeer
Autonomie
Sterke groei