Onderhoudstechnieker

Solliciteer hier

Na een inwerkperiode ben je mee verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van het volledige machinepark. Je voornaamste doelstellingen zijn de juiste technische instellingen, veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en productiviteit. Je zorgt ervoor dat alle machines perfect draaien en dat het vooropgestelde rendement wordt gerespecteerd. Technische problemen los je zelfstandig of met hulp van je collega’s op zonder aan rendement in te boeten. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake techniek, zowel voor de productiemedewerkers zelf als voor de shift supervisor en je collega’s van de technische dienst. Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de technische dienst.

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een A2-diploma behaald in een relevante richting (mechanica, elektromechanica) en hebt minstens een eerste werkervaring in een productieomgeving achter de rug
  • Je beschikt over goed technisch inzicht en kan snel probleemoplossend analyseren
  • Je communiceert helder en stemt voortdurend af met je technische collega’s
  • Je hebt een goed technisch en analytisch vermogen en hebt oog voor detail
  • Je bent stressbestendig en in staat om in verschillende situaties steeds de juiste prioriteiten te stellen
  • Veiligheid draag je hoog in het vaandel
  • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
  • Je kan zelfstandig werken, hebt sterke zin voor verantwoordelijkheid en bent flexibel. Je bent bereid om in een drieploegensysteem (vroege – late – nacht)  te werken.
  • Je beheerst het Nederlands perfect, zowel schriftelijk als mondeling

Aanbod

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, groeipotentieel, diversiteit binnen de functie en een ruime mate aan zelfstandigheid. En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren! Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen.

 Interesse?

 Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via onze sollicitatielink. Je kandidatuur wordt professioneel en strikt vertrouwelijk behandeld. Alvast veel succes gewenst!

Solliciteer hier

Waarom kiezen voor Manna?

Uitdaging
Leuke sfeer
Autonomie
Sterke groei