Onze verwachtingen

Alle medewerkers van ons team zijn 1 voor 1 rasechte ambassadeurs van onze sauzen: ze zijn terecht fier op wat we elke dag opnieuw samen realiseren! We verwachten dan ook dat onze medewerkers de 6 Manna-waarden hoog in het vaandel dragen en gemotiveerd zijn om bij te dragen aan onze sterke bedrijfsgroei.

Keer terug naar de homepage

Ons aanbod

Manna is eerst en vooral een erg stabiele werkgever: onze lange geschiedenis in combinatie met een hedendaagse duurzame missie, zorgt ervoor dat we de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zien. Alleen door elke dag opnieuw naar de klant te luisteren en ervoor te zorgen dat hun wensen op vlak van service, kwaliteit, betrouwbaarheid, … altijd opnieuw worden ingewilligd, kunnen we blijven bestaan.  En daar zorgen onze medewerkers voor.

Manna bekijkt ook de relatie met zijn medewerkers steeds op de lange termijn. Op die manier ontstaat er een win-win situatie waarbij wederzijds ervaring en kennis maximaal kunnen gedeeld worden.

Een werkgever die competente en ambitieuze medewerkers wil aanwerven, moet daar niet alleen professionele uitdagingen en een leuke werkomgeving tegenover stellen, maar ook een concurrentieel loonpakket.  Bij Manna zijn we ons daarvan bewust.  Dat betekent dat wij naast een marktconform brutoloon in functie van ervaring en competenties, ook een aantal extralegale voordelen aanbieden, waaronder een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, …

Keer terug naar de homepage

De selectieprocedure

selectieprocedureKandidaten die interesse hebben in een vacature bij Manna, dienen via deze jobsite online te solliciteren. Zodra dit gebeurd is, krijgt de kandidaat per e-mail een bevestiging dat de informatie is ingevoerd en kunnen de HR-medewerkers van Manna de kandidatuur – inclusief Curriculum Vitae en motivatiebrief – grondig screenen.

Een kandidaat die een volledige selectieprocedure heeft doorlopen, zal minstens 2 en in sommige gevallen 3 gesprekken met diverse medewerkers van Manna achter de rug hebben. Het gaat dan om gesprekken met iemand van HR, met de rechtstreekse leidinggevende, en in sommige gevallen met onze CEO en/of Plant Manager.

Voor bedienden en kaderleden vindt er sowieso ook een extern assessment plaats dat een halve of een hele dag in beslag neemt. Het rapport en de feedback die uit dit assessment komen geeft ons een objectief volledig beeld van de persoonlijkheid, competenties en motivatie van de kandidaat.  Dat beeld kunnen we dan vergelijken met de vaststellingen die we intern gedaan hebben, om zodoende tot een gefundeerde beslissing te komen inzake de aanwerving.

Kandidaten die niet worden uitgenodigd op gesprek, krijgen deze feedback en worden opgenomen in onze wervingsreserve.

Keer terug naar de homepage

Jouw toekomstige collega’s

“Wat ik zo leuk vind aan werken bij Manna is dat je de nodige zelfstandigheid krijgt om een project tot een goed einde te brengen. Het geeft mij dan ook zeer veel voldoening om elke dag opnieuw nieuwe uitdagingen aan te gaan.”  Ilse Theunis, Customer Service

“De open bedrijfscultuur en de fijne collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk vertrek.” Lieve Vrancken, HR

Keer terug naar de homepage